top of page

Disclaimer

 

Ophavsret 
Indholdet på dette website er ophavsretsbeskyttet og tilhører Network&Design, som har skabt, udviklet og vedligeholder websiden.
Informationerne på dette website, inklusiv layout, koder, tekst, billeder og logo, må ikke reproduceres, ændres, downloades, kopieres, bruges på andre medier i nogen form  eller på anden måde bearbejdes helt eller delvist, uden skriftlig tilladelse fra Network&Design.

At modificere indholdet på dette website er ulovligt. Enhver form for krænkelse af de immaterielle rettigheder samt misbrug af hjemmesiden og dens indhold kan danne grundlag for retsforfølgning, herunder krav om vederlag, erstatning, godtgørelse mv.

 

SabayJai/WeAre ApS bruger denne webside til at drive forretning for sin virksomhed. Network&Design har ikke ansvar for hvordan SabayJai/WeAre ApS bruger websiden, og har ingen forpligtelser mod SabayJai/WeAre ApS eller foretningens kunder.


Network&Design kan til enhver tid annullere tilladelsen af ovenstående brug.

Network&Design indsamler og gemmer ikke persondata, medmindre der foreligger eksplicit aftale med dig som bruger den.

 

Behandling af personlige oplysninger

Såfremt du ved brug af hjemmesiden afgiver oplysninger om dig selv, vil oplysningerne blive behandlet fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Network&Design kan ikke påtage sig ansvaret for, at udenforstående uretmæssigt skaber sig adgang til oplysninger, du har sendt online, hvorfor disse oplysninger sendes på eget ansvar. Network&Design vil, når oplysningerne er modtaget, opbevare oplysningerne forsvarligt og fortroligt.

 

Du har efter lov om behandling af personoplysninger ret til indsigt i de personoplysninger, som vi har registreret. Hvis du vil benytte dig af denne indsigtsret, kan du sende en mail med angivelse af dit navn og adresse til  info@network-design.dk

TILBAGE TIL WEBSIDEN

bottom of page