top of page

BEHANDLINGER

◼︎ TRADITIONEL THAI MASSAGE

her bruger vi ikke olier eller hudcremer. Både behandler og du er påklædt med løstsiddende og afslappende tøj.

Massagen sænker stressniveauet, afslapper spændinger og stivhed i muskler og øger blodcirkulationen.

 

Thai Massage kan også lindre hovedpine og migræne, ligesom det er en god behandlingsform mod smerter i både ryg og led.

◼︎ VIRKSOMHEDS MASSAGE

SabayJai har stor erfaring med at massere vigtige virksomheds-problemer væk: stress, skader efter løft, muskelspændinger fra stillesiddende arbejde foran computeren.

Virksomheds-Massage er en kombination af forskellige teknikker som bliver skabt med fokus på det individuelle behov. Massagen mindsker stresset i livet og din virksomheds medarbejdere bliver sundere og gladere. Behandlingen udøves i vores lokaler i Holbergsgade 15, i hjertet af  København

Som arbejdsgiver har du altid fradrag for udgiften og Virksomheds Massage er skattefrit for din medarbejder fordi den forebygger skader.

Eksempelvis kan en ansat, der har kontorarbejde og bruger en stor del af arbejdsdagen foran en computer, skattefrit få massage for at modvirke deraf følgende muskel- og ledskader. Virksomheds-Massage forøger velværen, nedsætter sygedagene, er en smuk måde på at anderkende medarbejdernes arbejdsindsats og give dem ny og positiv energi. 

Sørger man for at medarbejderne får det godt, så får man det også selv.

SJ-tennieselbow570x323.jpg

◼︎ MUSEARM - TENNISALBUE MASSAGE

Vi har god erfaring med at lindre og helbrede dine skader efter langvarig arbejde med computeren. Disse finmotoriske bevægelser vil ofte belaste muskler og sener i dine arme og hænder. Ofte er det fordi du sidder forkert, har dårlige ergonomiske vaner og positioner, bruger computeren alt for mange timer om dagen.

Typisk vil en målrettet halv times arm -og skulder massage, i en gentagende tidsperiode, lindre meget eller helt helbrede skaden.

◼︎ AROMA-OIL MASSAGE

her bruger vi forskellige koncentrerede planteolier tilsat en organisk økologisk massageolie. De æteriske olier trænger ind i huden og er med til at løsne musklerne op og give en afslappende terapeutisk følelse. Aroma-Oil Massage er med til at genoprette balancen i både krop, sind og sjæl. Aroma-Oil Massage er meget effektiv til at afhjælpe problemer som stress, nervøs anspændthed og træthed.

◼︎ RYG OG NAKKE MASSAGE

Traditionel Thai Massage af hoved, skuldre og ryg afhjælper hverdagens spændinger, hovedpine og trætte øjne, lukkede bihuler og andre stressrelaterede gener.

Ryg og nakke massage afslapper og er godt til dig, der sidder foran computeren hele dagen.

◼︎ PAR MASSAGE

Inviter din kæreste, ven, veninde eller familiemedlem med til at nyde en skøn og afslappende massage.

Det er en smuk måde på at få en vidunderlig oplevelse sammen med dem man holder af.
Det kan være en gave til at fejre en speciel lejlighed, eller blot en smuk måde på at føle sig endnu mere sammen i skønne omgivelser.

 

Noter venligst at nogle tider af dagen, alt efter personalets ledighed, tilbyder vi kun Par Massage til èn person efter den anden, (60+60 min). Samlet pris for behandlingen er altid 1.200 Dkk.

•••••

SabayJai gør opmærksom på at vi udelukkende udfører professionel massage, og ingen former for intim massage.

•••••

Thai Massage er en fantastisk behandlingsform for din krop og sjæl.

Vores massør bruger forskellige teknikker til at manipulere din krops sener, bindevæv og muskler. 

Thai massage handler om at komprimere, strække og vippe dele af kroppen. Dybt statisk tryk og rytmisk tryk er vigtige ingredienser. 

Under sessionen vil du blive placeret i forskellige yogalignende positioner. Massøren vil bruge både hænder og fødder til at give massage. 

En behandling varer typisk 60-90 minutter. Alt efter dine personlige behov modtager du muskelmassage, udspænding, akupressur og led-rotation i rolige og meditative rytmiske bevægelser. 

Muskelmassage - øger blodtilførsel i musklerne, og behandler muskelsmerter som kan være udløst af forkerte arbejdsstillinger, ensformigt gentagede bevægelser og af stress.

 

Udspænding - holder din krop smidig og er yderst effektiv som forebyggelse mod skader og opretholdelse af din kropsballance.

 

Akupressur - stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne og har positiv indflydelse på dit kredsløb, organer og immunforsvar.

 

Led-rotation - Massøren bevæger din krop og led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opretholde og opnå fuld bevægelsesmekanik i din krop.

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
SabayJai-LogoCenterM.png

Holbergsgade 15
1057 København K
+45 53 89 42 89
info@SabayJai.dk

 

Bestil tid telefonisk, via SMS eller WhatsApp på +45 53 89 42 89, eller Book Online.

 

Åbent fra 10:00 til 20:00 alle dage.

Dér, hvor det er bedst.

SabayJai gør opmærksom på at vi udelukkende udfører professionel massage, og ingen former for intim massage.

SabayJai ApS • CVR 41578688

© by Network&Design

141297274_m.jpg
MassageMovie03.gif
135148046_m.jpg
138231318_m.jpg
TraditionelThaiMassage
VirksomhedsMassage
AromaOilMassage
RygNakkeMassage
CoupleMassageSabayJai.jpg
ParMassage
SabayJaiPh01.jpg
Musearm - Tennisalbue
bottom of page