top of page

OM OS

SabayJai er en traditionel thailandsk massageklinik, der tilbyder dig helbredende og afslappende massage i rolige og behagelige omgivelser i hjertet af København.

 

SabayJai betyder "lykkelig i sjælen" og er ledet af Yom - Niyomphorn Praphanphot som er født i Samut Songkhram, Thailand.

NiyomphornPraphanpot.jpg

Uddannelse og erfaring:

 

Wat Pho and Chetawan Thai Traditional Medical and Massage School, Phra Nakhon district, Grand Palace, Bangkok, 2009-2011, med speciale i:

◼︎ Traditional Thai Massage

◼︎ Advanced Thai Massage

◼︎ Aroma-Oil Massage

◼︎ Hot Stone Massage 

◼︎ Tapping Massage

 

Hälsoteket, Malmö, Sverige • 2010

◼︎ Certificeret Svensk Klassisk Massør 

 

Niyomphorn Praphanphot har en langvarig uddannelse på Wat Pho and Chetawan Thai Traditional Medical and Massage School i Thailand. Den er betragtet som værende verdens bedste Thai massageskole og er det sprituelle hjem for Thai massage.

I 2011 åbnede hun sin første klinik i Helsingborg, Sverige og i 2012 sin klinik i Höganäs. 

Efter ti års positiv erfaring åbnede Yom klinikken i København; mødet med Lene Hansson som er en berømt dansk kostvejleder og som stiftede "Lene Hansson Wellness Center" i 2006, midt i København hjerte, blev afgørende for Yom. De to finder hurtigt synergi og beslutter at kombinere deres positive energi og professionelle erfaring under samme tag. 

Det smukke Wellness Center i Holbergsgade 24, huser forskellige selvstændige behandlinger og terapier som Kostvejledning, Vitamin test, Psykoterapi, Klarsyn, Hypnose, Ansigts, - og Skønhedsbehandling …og Traditionel Thailandsk Massage.

Konceptet i Wellness Centeret beror på at hver enhed kan tilbyde dig en positiv holistisk oplevelse af din krop og sind, alt efter dine personlige behov. 

Vi kan samarbejde men er også uafhængige af hinanden. I Wellness Centeret er alle behandlere selvstændige og har eget booking og betalingssystem.

  • Whatsapp
  • Instagram
  • Facebook
SabayJai-LogoCenterM.png

Holbergsgade 24
1057 København K
+45 53 89 42 89
info@SabayJai.dk

 

Bestil tid telefonisk, via SMS eller WhatsApp på +45 53 89 42 89, eller Book Online.

 

Åbent fra 10:00 til 20:00 alle dage.

Dér, hvor det er bedst.

SabayJai gør opmærksom på at vi udelukkende udfører professionel massage, og ingen former for intim massage.

SabayJai ApS • CVR 41578688

IMG_4374-Ok.jpg
IMG_4481-Ok.jpg
IMG_4251-Ok.jpg
IMG_4421-Ok.jpg

© by Network&Design

bottom of page